Waar begin je als je je niet prettig voelt? Wellicht heb je al andere paden bewandeld of ben je er pas net aan toe om samen te werken met een coach. Als je bereid bent om je kwetsbaar op te stellen sta je open voor verandering. Ik ondersteun je en ga samen met jou op zoek naar het tevreden gevoel zodat je weer vrijheid en blijdschap kunt ervaren. Ik creëer een veilige, rustige omgeving voor onze gesprekken. Tijdens de sessies zijn mijn objectief luisterend oor, intuïtie, en het onderzoeken van je gedachten het vertrekpunt. Samen vinden we welke gedachten je beperken. Dat is een boeiend proces en nooit twee keer hetzelfde. Als we de code hebben gekraakt leer ik je anders te denken. Hierdoor wordt relativeren een eerste natuur en breng je structuur en gradaties aan in wat belangrijk voor je is.
Op verzoek kunnen we de gesprekken aanvullen met meditatie, clearing of zingen. Meditatie is een fantastisch middel voor veel vage klachten en het versterkt de verbinding met jezelf en versterkt de weerstand. Zelf vind ik de term ‘stil-zijn’ duidelijker, omdat de term meditatie voor veel mensen nog stigma’s oproept als lotushouding en wierook, maar dat is allesbehalve de manier hoe ik het in de coaching inzet. Denk meer aan een dagdroommoment in stilte waarin je je oplaadt en je bewust wordt van wat je bezig houdt. Clearing is het ontladen van energie door bewust stil te staan bij alles wat er op dat moment is. In je lichaam of in leef- of werkruimte. Soms is er energie die wil ontladen maar dat, door welke reden dan ook, niet kan. Een clearing sessie kan verlichting brengen, zonder te graven naar onderliggende oorzaken. En tot slot: zingen! Mega ontspannend, gezond en het brengt je direct in contact met je ziel. Het vergemakkelijkt keuzestress en maakt je vrolijk. Een verrassende en opbeurende aanvulling voor iedereen die van zingen of muziek maken houdt.

Je kunt kiezen tussen coaching in mijn praktijk of webcoaching via het internet. Alhoewel coaching in de praktijk de voorkeur heeft omdat het directer van karakter is, kan webcoaching uitkomst bieden bij bepaalde situaties zoals reistijd of weinig energie. Twijfel je na het onderstaande alsnog stuur me dan een bericht, dan kan ik je persoonlijk adviseren.


Coaching (individueel)

Praktische info voor het volgen van coaching in de praktijk

* Je beschikt over een auto of kan deze lenen. De coachingslocatie is minder geschikt voor het OV.

* Je vindt het geen probleem om te reizen. Het is geen belemmering voor je.

* Een langere reistijd heeft geen of nauwelijks invloed op je energieniveau, of dit is ondergeschikt aan de doelen.

* Je ziet reistijd niet als verlies van tijd i.v.m. een vol leven.
Communicatieve info voor het volgen van coaching in de praktijk.
* Je ziet direct, persoonlijk contact als een meerwaarde.

* Je wilt de coaching graag gescheiden houden van je leefomgeving.

* Je bent nieuwsgierig en/of sfeergevoelig en de locatie is mede bepalend voor het totaalbeeld van de coaching. Van begroeting tot koffiekopje.

* Je houdt de mogelijkheden open om eventueel meditatie of zang te integreren in de sessies.

Webcoaching
 (individueel)
Praktische info voor het volgen van webcoaching via het internet


* Je bent aangewezen op het OV en kan niet gemakkelijk een auto lenen of huren.

* Er zijn momenten dat je plotseling minder scherp ben of vermoeid en dan kan reizen een extra belasting voor je zijn.

* Wanneer je langer reist kost dit (soms onverwacht) extra energie die je goed voor de focus in het gesprek kan gebruiken.

* Je hebt het best druk en ziet geen meerwaarde in het reizen, maar eerder een noodzakelijk kwaad.

* Je beschikt over een stabiele (liefst vaste) internetverbinding, een goedwerkende laptop of tablet en een prima koptelefoon (optioneel).

* Je bent in staat om langer dan een uur intensief naar een scherm te kijken zonder dat het je vermoeit, afleidt of irriteert.

Communicatie
ve info voor het volgen van webcoaching via het internet
* Je ervaart geen gebrek aan verbinding bij een online gesprek.

* Online werken remt je niet in je personality.

* Je hebt een geschikte ruimte bij je thuis waar je ongestoord, vergezeld van daglicht en bij een prettige temperatuur de coaching kunt volgen.

* Dat de coaching vanuit je huis gevolgd wordt ervaar je niet als een mentale belemmering.

Je kunt bij me terecht voor: onzekerheid, angst, somberheid of depressie, fysieke stress en spierspanning, persoonlijkheidsproblematiek, roofbouw, overprikkeling, burn out, piekeren, relatieproblematiek, (samengestelde) gezinsproblematiek, gebrek aan zelfvertrouwen of bij een laag zelfbeeld, planning- of keuzestress, slaapgebrek of gewoon een vervelend gevoel van onbehagen waar je de vinger maar niet op kunt leggen. Elke situatie is anders en niet te vergelijken maar hou bij een gemiddeld traject rekening tussen de 4 en 6 sessies. Losse sessies zijn ook mogelijk en alles wordt in overleg gepland. Iedere sessie duurt minimaal 75 en maximaal 90 minuten.
Decembertip: Just Check-in
Een kort webtraject, ook een idee om cadeau te doen!