Ik help jou

Onze emoties en gedachten maken ons mensen. Ze maken dat we dingen belangrijk vinden, doelen stellen, voelen en iets te melden hebben. We hebben namelijk ‘wat te doen’ op deze aardbol. Soms ben je het spoor bijster of weet je het gewoonweg even niet. Je doel uit het oog verloren of je vindt het lastig om te zeggen of te voelen wat je echt wilt. Gedachten of emoties kunnen in de weg zitten. Vaak denken we dat (oude) gebeurtenissen ons in de greep hebben, maar het zijn de gedachten aan de gebeurtenissen die ons in verzet brengen. Als je dat kunt zien valt er zoveel van je schouders! Wanneer we verstrikt zijn in ons hoofd lukt dat niet altijd. Het is niet stom of raar dat je daar hulp bij vraagt. Ik help je graag.

Ik geloof dat jij zelf het antwoord bent. Dat jij het licht in jezelf weer aan kunt doen. Ik werk met je door te luisteren, te kijken en te vragen. Zonder oordeel en in zoveel mogelijk veiligheid. Ik put als helper uit mijn bron van diverse opleidingen maar ga als mens met je aan de slag. Gelijkwaardig en open, met het huidige moment als uitgangspunt.

Je kunt bij me terecht met klachten als somberheid/depressie, angst en vermoeidheid, keuzestress en loyaliteit, familie-/vriendenkwesties, gevoeligheid en overprikkeling, hospitalisatie en verslaving. Na het invullen van de RET-test krijg je van mij de uitslag en een verslag in je mailbox. Ik stel je dan een aantal vragen. Die nemen we als uitgangspunt voor de eerste sessie. En dan kijken we samen hoe het zich ontvouwt. Een traject start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek zowel voor jou als voor mij.