Ik help jullie

Of je elkaar nu lang of kort kent, of er nu een aanwijsbare reden voor is of niet, het is ontzettend vervelend en zenuwslopend als het lijkt dat je elkaar niet meer kunt vinden. In de meeste gevallen betreft het een liefdesrelatie maar ook familiare banden vallen in deze categorie.

Als buitenstaander zonder voorkennis kan ik samen met jullie ontrafelen waar jullie elkaar zijn kwijtgeraakt. En beter nog, hoe jullie elkaar weer terug vinden. Wordt het weer zoals het was? Het leven verandert continu en iedereen is in beweging. Maar als je jezelf gehoord en gezien voelt en het eerdere verzet kunt opgeven zal het je weer lukken om door de ogen van liefde naar de ander te kijken. Ik fungeer als vertaler, bewaak grenzen en luister naar wat er niet gezegd wordt. Zonder oordeel en in zoveel mogelijk veiligheid. Ik put als helper uit mijn bron van diverse opleidingen. Maar in de eerste plaats functioneer ik als mens. Gelijkwaardig en open, met het huidige moment als uitgangspunt.

Je kunt bij me terecht met alle klachten na bijvoorbeeld ziekte, ontslag, rouw/verlies, loyaliteitsissues, sleur of jaloezie. Na het invullen van de RET-testen krijg je van mij de uitslag en een verslag in je mailbox. Een traject start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek zowel voor jullie als voor mij.