Ik inspireer

Is er behoefte aan teambuilding en teamtraining, een originele ingang op leiderschap, creativiteit of een andere gelegenheid waarbij mijn aanwezigheid gewenst is? Ik vertel graag een passend verhaal over het leven, over hoe je verzet transformeert naar overgave.

Verantwoordelijkheid nemen en duidelijk zijn gaan hand in hand met loyaliteit en vertrouwen. Je kunt niet groeien in skills en bewustzijn zonder offers te brengen. Het geheim is om dit niet persoonlijk te nemen. Om het verschil te blijven doorzien in wie je bent en wat je doet. Dit zorgt voor gezondheid. Op de werkvloer, in de organisatie, in het totale systeem. En dat brengt rust. En rust zorgt weer voor bewust beleid.

Vraag eens wat de mensen achter jouw merk nodig hebben. Oprechte interesse is een drijvende kracht binnen een organisatie. Ik ben specialist in (non)verbale communicatie en presentatie. Jezelf serieus nemen, fysiek aanwezig zijn, afstemming en finetuning én gezond maar natuurlijk stemgebruik doen wonderen. Hoe sterker het signaal hoe duidelijker de boodschap. Aangezien ik ook zangeres ben is er de mogelijkheid dit muzikaal te omlijsten met zang & piano. Eventueel kan ik ook songs op afroep schrijven. Themadagen met gepaste muziek behoort ook tot de mogelijkheden.

Ik verzorgde eerder trainingen voor o.a. Masterfoods, Rabobank, Friesland Campina, Enexis en Philips. Ik kan met (grote) groepen werken of individueel in het Nederlands of in het Engels. Mijn pijlers zijn veiligheid, gelijkwaardigheid en openheid.