Wat begon met een vriendendienst heb ik vanaf 2015 uitgebreid naar een eigen vorm van personal coaching. Sindsdien word ik steeds vaker gevraagd om iemand te ondersteunen, mee te nemen, in het avontuur dat leven heet. Soms zijn neerslachtige of overspannen kenmerken de aanleiding, anderen ervaren druk door keuzestress, werk, relaties of het ouderschap in welke vorm dan ook. Daarnaast is 2020 voor velen een uitdagend jaar door Corona. Het zorgt voor gepieker, onzekerheid en soms voor somberheid en angstgevoelens. Ik vind het een dankbare taak om vanuit oprecht contact iemands gevoelens te verlichten. Het is heerlijk om mensen te zien opbloeien als ze in hun kracht durven te gaan staan. 

Mijn visie is gebaseerd op levenservaring, veiligheid, verantwoordelijkheid, intuïtie en gelijkwaardigheid. Kortom: je moet het voelen! En, ja je moet het doen. Als je grip wilt op je leven moet je het stuur vastpakken en in de actie gaan. Maar hoe doe je dat? Bijvoorbeeld door samen met mij je gedachten te onderzoeken. De verlichting voor een zwaar hart schuilt in het huidige moment. We kunnen het verleden niet terug draaien maar wel kiezen hoe we daar nu mee omgaan. Want we leven nu, en niet gisteren of morgen.


Het leven en haar lessen hebben mij enorm geïnspireerd om te luisteren, af te stemmen en mee te kijken naar wat iemand denkt te missen, verlangt of in de greep houdt. De verhouding tussen het hart en het ego is oneindig interessant en leert ons zoveel over onszelf. Omdat ik me wil blijven ontwikkelen volg ik momenteel met veel plezier de opleiding NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en rondde ik in 2020 de opleiding tot RET-therapeut (Rationele en Emotieve Therapie) af.

Een wederzijds goed gevoel is in mijn ogen essentieel om in te schatten
of mijn aanpak voor jou werkt. Daarom kun je een kosteloze intake
aanvragen en bij me langskomen (op dit moment zijn de intakes alleen
online ivm Covid-19).

Ik heb geen stickers, stempels of diploma’s en er is geen mogelijkheid
tot declareren bij de zorgverzekeraar. Echter, het mooiste cadeau wat je
iemand kan geven is volledige aandacht. En die heb ik voor je.
Eindeloos. Om samen met jou tot die actie te komen die alles in beweging
zet. Zoals Michael Jordan het zo mooi zei: “Some people want it to
happen, some wish it would happen, and other make it happen.”

Let’s make it happen!
Are you in?