jij weet en ik meet

Nei meet de congruentie, ofwel de overeenstemming d.m.v. een nauwkeurig meetinstrument: de Biotensor. Een soort antenne. De Biotensor is ontwikkeld door de Duitse filosoof Dr. Oberach. Het instrument resoneert met jouw levensenergie. Je onderbewustzijn loodst ons exact naar relevante informatie. Een supereffici├źnte, intense, onvoorspelbare en avontuurlijke reis. Jij weet en ik meet.

De Vijf Elementen uit de Chinese gezondheidsleer zijn: Vuur (emoties), Aarde (voeding), Metaal (begrenzing), Water (familie) en Hout (fysieke lichaam) die allemaal hun eigen stuk vertegenwoordigen in relatie tot jouw klacht. Prettige bijkomstigheid is dat je onderbewuste je altijd veilig houdt. Alles op zijn tijd. Sommige klachten nemen af of verdwijnen en soms brengt de behandeling van klacht A ineens klacht B in beeld. Jij bepaalt het tempo. Alles gebeurt met toestemming en heel veel respect.

Een belangrijk onderdeel is de integratie: het masseren van de nulpunten in de oren. Dit is een pijnloze handeling die iedereen anders ervaart. Zo kan informatie uit het onderbewuste bewust verwerkt worden. Je systeem is dan volledig gereset. Daarna is het aan jou om bewuster de ‘ja’ in jezelf te ontdekken en te leven. Make sure you don’t say ‘no’ to yourself when you say ‘yes’ to someone else.

Bij behandelingen op afstand of online is masseren van de nulpunten natuurlijk niet mogelijk. Dit wordt anders opgelost. De behandeling op afstand is net zo effectief. Energie is niet gebonden aan tijd en plaats.

┬ę 2023 Praktijk voor jou en nei

Toestemming | Privacy | Algemene Voorwaarden