voor je kind

Voelen en denken, het gaat de hele dag door. Niet alleen in je eigen hoofd maar ook om je heen. Kinderen en jongeren zijn open en onbegrensd als sponzen. De wereld kan overrompelend en zwaar zijn. In het geval van ziekte, verlies, problemen op school/werk of met de concentratie. Of denk aan moeilijke eters, allergieën, slaapproblemen, of stress van de ouders die in het huis blijft hangen, verschil van visie of vriendenissues.

Het is oké om hulp te vragen. Nei is een zachte vorm van aandacht die recht naar de juiste plek gaat. Je hoeft niet heel je verhaal te doen. En als dingen te ingewikkeld voor je zijn hoef je ze niet eens uit te spreken. Veiligheid is alles en ik werk met je door te luisteren, te kijken en te vragen. Zonder oordeel en in zoveel mogelijk veiligheid. Gelijkwaardig en open, door naast je te staan.

Je kunt bij me terecht met klachten als somberheid/depressie, angst en vermoeidheid, keuzestress en loyaliteit, familie-/vriendenkwesties, gevoeligheid en overprikkeling, dwang en verslaving. In het geval van kinderen met beperkingen biedt het onderbewustzijn uitkomst om te communiceren wat er nodig is. Als vervoer een uitdaging is kan er ook moeiteloos online gewerkt worden.

Schriftelijke toestemming is essentieel. Klik hier voor meer informatie over toestemming.

© 2023 Praktijk voor jou en nei

Toestemming | Privacy | Algemene Voorwaarden