voor je bedrijf

Er is behoefte aan teambuilding of -training, een originele ingang op leiderschap, creativiteit of een andere gelegenheid. Ik vertel graag een passend verhaal over het leven, over hoe je verzet transformeert naar overgave. Een combinatie met nei is uniek. Door het bedrijf, de mensen of de merkbelofte als ingang te nemen voor een nei sessie creëer je flow en overvloed.

Verantwoordelijkheid nemen en duidelijk zijn gaan hand in hand met loyaliteit en vertrouwen. Je kunt niet groeien in skills en bewustzijn zonder offers te brengen. Het geheim is om dit niet persoonlijk te nemen. Om het verschil te blijven doorzien in wie je bent en wat je doet. Dit zorgt voor gezondheid. Op de werkvloer, in de organisatie, in het totale systeem. En dat brengt rust. En rust zorgt weer voor bewust beleid.

Vraag eens wat de mensen achter jouw merk nodig hebben. Oprechte interesse is een drijvende kracht binnen een organisatie. Ik ben specialist in (non)verbale communicatie en presentatie. Jezelf serieus nemen, fysiek aanwezig zijn, afstemming en finetuning én gezond maar natuurlijk stemgebruik doen wonderen. Hoe sterker het signaal hoe duidelijker de boodschap. Aangezien ik ook zangeres ben ik breed inzetbaar.
Ik verzorgde eerder trainingen voor o.a.

f

© 2023 Praktijk voor jou en nei

Toestemming | Privacy | Algemene Voorwaarden