babz verhoeven

Vanuit liefde voor het leven en drang het te begrijpen bewandelde ik een bewogen levenspad. De term “z’n gangetje” is mij volkomen vreemd. Door mentale en fysieke ziekte en diverse revalidaties ontwikkelde ik een diepe fascinatie voor de werking van het brein. Ondanks verworven kennis, lieve mensen om me heen en bloed, zweet en tranen was ik een levensgenieter die de gebruiksaanwijzing van een gelukkig leven kwijt was geraakt.

Heel wat therapie verder was ik na enkele opmerkelijke openbaringen plotsklaps in staat om de puzzelstukjes met elkaar te verbinden. Ik voelde dat ik niet voor de volle honderd procent verantwoordelijkheid nam voor wat er in mij leefde. Ik was op de vlucht. Angstig door het verleden en bang voor de toekomst. Ineens doorzag ik hoe ik oude dingen bleef verdedigen, terwijl ik door was gegroeid en anders naar de situatie had leren kijken. En dat was de ommekeer. Sindsdien leef ik licht, zonder ballast. Energiemanagement, meditatie en actieve ontspanning houden me fit.

Naast de Praktijk voor jou en nei ben ik vocal coach voor professionals bij Vocalized, zangeres en singer songwriter. Ik ben getrouwd en nog steeds verliefd. Moeder van een eeneiige tweeling en halfmama. Ik volgde opleidingen in nlp, ret, clearing en nei. De filosofie achter nei heeft me zoveel gebracht dat het de ingang is geworden voor al mijn sessies. Momenteel studeer ik Systemisch Werk voor familie opstellingen en systemen binnen organisaties. Een mooie extra dimensie in de sessies!

Ik geloof in de kracht van intuïtie, authenticiteit en een gezonde dosis humor. Verbonden met jezelf ben je een sterk, congruent signaal wat moeiteloos zendt én ontvangt. Geef jezelf toestemming om er helemaal te zijn, om je hart te volgen. Dan gaat de zon voor je schijnen. Heel hard. En dat gun ik iedereen in dit bizar mooie en fascinerende leven.

ruimte

© 2023 Praktijk voor jou en nei

Toestemming | Privacy | Algemene Voorwaarden