van b tot z

Ik laat je inzien en doorzien dat jij bepaalt hoe je je voelt. Dat je niet verder komt met afhankelijkheid en goedkeuring van anderen. Een gezond, (jong)volwassen, autonoom leven creëer je zelf. Dat is jouw verantwoordelijkheid. Dát maakt ons mensen.

Het verschil tussen gelijk willen of vrede ervaren. Het verschil tussen een reden bedenken om een patroon of overtuiging in stand te houden of een authentiek vuur te volgen. Ik laat je zien dat controle een illusie is die buiten jouw hoofd niet bestaat. Dat je je gedachten niet bent. Dat het stemmetje in je hoofd niet jouw stem is.

Ik haal je uit het verzet, zodat je weer wind mee ervaart. Ik leer je om zonder verwachting van uitkomst te leven omdat dat geen leven is. Dat is iets wat we bedacht hebben met zijn allen. Leven is beleven en dat is iets anders dan bestaan of overleven.

Mijn ingang voor elke sessie is nei omdat ik het een fantastische, efficiënte route vind. Jouw onderbewustzijn vertelt wat prioriteit heeft om heelheid en gezondheid te ervaren. Ook gebruik ik elementen uit ret. Ik laat je verbanden zien tussen bepaalde zaken. Jij bent als mens onderdeel van een systeem. Binnen je familie, werk of vriendenkring. Hier spelen patronen, dna, verwachtingen en emoties een rol. Ons brein, hart en het zenuwstelsel hebben ontelbare verbindingen gelegd. Uitzoomen naar wie je werkelijk bent en zien, voelen en ervaren we wat we te dragen hebben en wat we zijn gaan dragen in de loop van de tijd. Dat is wat we in mijn ogen te doen hebben om te helen.

Over nei: je slaat een brug tussen de linker- en de rechterhersenhelft. Een fantastisch tool om onverwerkte lading/emoties op te sporen. Onverwerkte ervaringen zorgen voor verzwakking van de energie leiden dus naar een uitgeput immuunsysteem. We gebruiken de Vijf Elementen uit de Chinese gezondheidsleer als ingang. Het past helemaal bij mij en dus is het het uitgangspunt in de Praktijk voor jou en nei. Bij grotere thema’s kan de wens ontstaan om direct een traject af te nemen.

We kunnen aan elke klacht werken: angsten, allergieën, somberheid/depressie, burn-out, overspannenheid, vage of fysieke klachten of wanneer je jezelf niet serieus genomen voelt. Ik vraag maar om één ding en dat is volledige overgave. 99% overgave is geen overgave. Denk je: ‘ik ga dit proberen’ of ben je door iemand gestuurd en voel je weerstand op deze visie dan zal het je niets opleveren.

Sessies voor cliënten tot 16 jaar duren ongeveer 60 minuten. Vanaf 16 jaar duren sessies tot 90 minuten. Meestal is dit toereikend. In een enkel geval gaat het onderbewuste helemaal los en is een nieuwe afspraak nodig. Dit ontvouwt zich vanzelf. Vooraf ontvang je een beschermde link i.v.m. privacy en toestemming. Mijn sessies zijn geschikt voor volwassenen en kinderen.

© 2023 Praktijk voor jou en nei

Toestemming | Privacy | Algemene Voorwaarden