neigenaarschap®
van b(rein) naar z(iel)

De mens kan voelen en denken. Zo ervaren we. Dat noem ik ‘het Weten’. Het denken is de kroon op ons bestaan. Hierin onderscheiden we ons van andere diersoorten. Ons brein is fijn en complex. Maar als we voluit willen leven dienen we ons hart.

Het brein wordt gevoed door gedachten, smaak of voorkeur, overtuiging en conditionering. Het hart wordt gevoed door verlangen, vuur, emoties, liefde en celgeheugen. Alles wat we meemaken slaan we op in ons lichaam. In het dagelijks leven werken ons brein en ons hart intens samen. Toch is het de bedoeling dat we met hart en ziel leven en niet met brein en ziel. Wanneer dit niet gebeurt sluiten we ons hart af en wenden we ons af van liefde, de hoogst mogelijke trillingsfrequentie. Angst neemt het over en het brein genereert gedachten over angst. We raken verstrikt in het denken, verwijderd van ‘het Weten’ en het gevolg is een aaneenschakeling van tegenslag, persoonlijke coupes en ongeluk.

Neigenaarschap® gaat over de nauwe samenwerking tussen hart en hoofd. Middels overgave bereik je als deelnemer een moeiteloze authenticiteit in vier maanden tijd.

© 2023 Praktijk voor jou en nei

Toestemming | Privacy | Algemene Voorwaarden