Dieren kunnen niet praten al zou dat soms een uitkomst zijn. Als je trouwe viervoeter stress heeft, of jouw stress spiegelt, ongewenst gedrag laat zien of lusteloos in de bench blijft liggen is daar niet altijd een medicijn voor. Dan kan nei wellicht inzichten geven.

Ik volgde een bijscholing voor dieren zodat ik contact met het onderbewustzijn kan maken. Speciale protocollen geven nauwkeurige informatie over wat het dier voelt, of waar het last van ervaart. Of het nu gaat om je hond, kat, parkiet, hamster of kaketoe, het is meer dan interessant om eens bij het dier in te checken wat het nodig heeft. Effectiviteit en tolerantie van medicatie kan worden getest. Wat handig is bij bijvoorbeeld ingewikkelde allergieën. Sommige allergieën kunnen ook met nei behandeld worden.

Vooraf wordt in overleg een moment gekozen voor de behandeling. Dit gebeurt op afstand. Belangrijk is dat het dier zich zo veilig mogelijk voelt en extra goed drinkt. Een behandeling bedraagt. Indien het nodig is dat de baas ook een nei consult nodig heeft kan er gebruik gemaakt worden van een combi consult.

© 2023 Praktijk voor jou en nei

Toestemming | Privacy | Algemene Voorwaarden