neigenaarschap®

programma voor moeiteloze authenticiteit

Wordt trotse eigenaar van je leven. Vanuit eigenheid op een natuurlijke manier je ruimte innemen. Veiligheid en vertrouwen ervaren, je sensitiviteit omarmen en weerstand op wat is, toelaten. Neigenaarschap® leert je het leven doorzien.

Omarm blinde vlekken, mistige thema’s, uitstelgedrag, keuzestress, angst of onzekerheid. Zie in dat jij je lot kunt dragen als je jouw plek inneemt. Dat controle berust op een geconditioneerde overtuiging. Dat moeiteloos leven start bij het hart. En dat 99% overgave geen overgave is. Zwem niet langer tegen de stroom in maar leef weer met wind mee. Veilig, discreet, gericht op innerlijk bewustzijn. Verbinding voelen met jezelf om vanuit vertrouwen te zenden. Leren dat alleen niet eenzaam is, maar de enige zekere basis.

Oplossen vanuit de kern zonder drama. Afstemmen op jouw pad. Toelaten en onder ogen zien. Van je afschudden wat niet langer bij je hoort. Verantwoordelijkheid nemen voor levensgeluk. Door ogen van liefde naar binnen kijken. Door ogen van liefde de wereld inkijken. Vervulling halen uit jezelf. Uit wie je bent achter de vorm, door te stoppen met dingen persoonlijk te maken en weer te herinneren wat jij op aarde komt doen.

© 2023 Praktijk voor jou en nei

Toestemming | Privacy | Algemene Voorwaarden